Nero pornószínész akar lenni

 2009.02.20. 23:25

Kedves Suzie!

Megvettem a krumplit, megint van időm írni. Képzeld, elhatároztam, hogy én is pornószínész leszek. Az adottságaim nagyon jók, mer' jóképű vagyok és teljesen fiatalos.  Ja, meg tökre kitartó. Rutinom is van, mer' tegnapelőtt vettem egy guminőt. Te, hogy az milyen király! Nagyon készséges, bárhogy hajlítgathatom, minden pózban nagyon jól teljesít. Kicsit kevés benne az érzelem, de majd hozzámszokik és akkor biztos jobban fogja élvezni! Elvégre ez kettőnkről szól, nem?

Már a nevemet is kitaláltam, de azt már tudod is: David Nero. Nagyon ütős, igaz? A Nero feketét jelent, de nem azért választottam ezt, mert nekem fekete a hajam, mer' nekem nem fekete a hajam, mer' az barna, hanem azért mer' a Nero az egy igazi császár volt, tehát rohadt gazdag, márpedig én is rohadt gazdag leszek. Meg ő volt az, aki csak úgy heccből felgyújtotta Rómát - na az milyen komoly már? És le se tartóztatták! Szóval nagy spíler volt, méltó arra, hogy felvegyem a nevét!

Egyébként majd tudsz segíteni egy kicsit, hogy hamar érvényesüljek a pornóiparban? Csak mer' eléggé le vagyok égve és gyorsan kellene a pénz, hogy meg tudjalak hívni vacsorázni egy elegánsabb gyosbüfébe. Vagy ehetnénk véres hurkát a Kökin!

Ölel: David Nero

 

Címkék: guminő

A bejegyzés trackback címe:

https://davidnero.blog.hu/api/trackback/id/tr17955780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása