Nero hazamegy

 2011.04.17. 09:01

Szia kedves Suzie!

Végre hazaengedtek! Nem gyógyultam meg teljesen, mert csak mankóval tudok járni, nem forog a nyakam és teljesen fáj is, de marha jól viselem a fájdalmat. A Hankó Csöpi jött értem, nagyon rendes. A két ápolót, akire támaszkodtam elküldte a gyíkba, hogy az ő haverját ne fogdossa egy férfi se, nemhogy kettő, de ő sem segített, mert udvarolni kezdett az egyik ápolónőnek, akinek korábban véletlenül nekizuhantam és elszakítottam a köpenyét és kilátszott a melltartója. Nagyon kedves lány, biztos beleszerelmesednék, ha nem lennék Beléd szerelmes úgy igazából!

Megpróbáltam egyedül beszállni a Zastavába. Teljesen most vette neki a faterja, ő meg azonnal felszpojlerozta ezerrel és rakott bele hangerőt is rendesen. Lehet, hogy 24 éves és zöld, de überfrankó kocsi, van vagy 50 lőerős! Annyira üvöltött a zene, hogy amikor beszálltam nem hallottam, ahogy Csöpi utánam kiált, hogy vigyázzak, mert a kapája le van fektetve a hátsó ülésen, mert megy tárgyalnia cigányokkal a rétre. Ahogy háttal beprőbaültem a kocsiba, a kapa nyele megütötte a tarkómat. De annyira, hogy fejjel visszazuhantam a járdára. Szerencsére homlokkal tompítottam és nem tört el az orrom, de a kapa utánamrepült, de Csöpi elkapta. "Hé, vigyázzá' má'! Ez a fegyverem!" üvöltötte Csöpi. Ahogy felálltam, egy kicsit lefejeltem a kapát és az ajtót is, de már úgyse láttam sok mindent, szóval nem érdekelt különösebben. Mondtam már, hogy jól bírom a fájdalmat, ugye?! Végre beültem, a Csöpi rámcsapta az ajtót, nagyon figyelmes.

Az egész kórház az ablakokban lógott, hogy elköszönjenek tőlem, mert annyira szeretnek. Folyamatosan kiáltoztak: "Húúú!", meg "Áááá!", és "Igeeen!". Nagyon megható volt, ahogy szurkoltak. Hiába, én nagyon gyorsan leszek kedvelt a köz által a megnyerő természetem és inteligenciám miatt, Te is csatlakozhatnál!Ha több időm lett volna, biztos még jobban befogadnak és új barátokat is szereztem volna, de így csak a doktorom sírt.

Meg a Hankó Csöpi, amikor kitörtem a bal hátsó ablakot. Mondtam neki, hogy a kurva kapa a hibás, miért nem gerebylével megy tárgyalni, azt könnyebb észrevenni. Idegesnek tűnt.

Majd még írok, csak előbb még jobban felépülök fizikailag, hogy melót találjak.

Csókol: David Nero

 

Címkék: kórház

Nero a kórházban IV.

 2010.05.20. 23:00

Drága Suzie!

Má' megint hihetetlen dolog történt Velem!

A kórház leégett szárnya még mindig totál használhatatlan, de ahová átraktak, ott meg nincs kajálda, ezért minden nap vissza kell mennem. Ez csak azért baj, mert még nem tudok igazán járni a törött bokám meg a nyak- és gerincmerevítőm miatt. Mivel marha találékony vagyok, kifejlesztettem egy saját járást: féloldalasan jobbra dőlök és a falnak támaszkodok, a Feri bá'tól elkért járókerettel pedig tolom magamat. Egyetlen hátránya három van, hogy nem látok előre csak felfelé és hogy ha nincs fal, mer' mondjuk nyitva egy ajtó, akkor eldőlök és bezuhanok ide-oda, meg hogy nem igazán gyors, mert elég lassú. Mindig csak arra megyek, ahol van fal, ezért kis kerülő mindig, meg kiabálnom is kell, hogy zárjanak be minden ajtót, de a betegek nagyon segítőkészek és majdnem mindig becsukják. Csak ha süketek vagy halottak, akkor nem annyira, de akkor is fel tudok állni.

Szóval tegnap is mentem át a kantinba, hogy egyek húslevest (nagyon tápláló), mert iszonyú éhes voltam, de képzeld el, teljesen más irányba volt a folyosó fala és véletlenül a szomszéd állatkórház pincéjébe kerültem. Mondtam magamnak, hogy nem baj, biztos itt is esznek! Volt ott néhány ketrec nyulakkal, meg egy csomó üvegvitrin vagy mi tele kígyókkal, meg ilyen hüllőféle sárkánygyíkokkal, meg egy szakállas hippicsávó, aki épp etette őket. Totál meglepődött, kérdezte, hogy mit keresek itt? Húslevest! Nekem csak répám van! - felelte a barom, úgyhogy ráüvöltöttem agresszívan, hogy nem vagyok nyúl vazze'! Enni akarok! Gesztikuláltam is volna egy nagyot, de a lendület miatt kirepült a járókeret a kezemből és betört pár üveget. Naná, hogy kijöttek a kígyók! A csávó el akart előlük ugrani, de béna volt. Majd' megsüketültem, amikor felüvöltött, hogy "Megmart!" Azonnal el is esett a marhája és rángatódzni kezdett a teste meg habzani a szája, mintha attól jobb lenne. Na, mondom, ez a narkós köcsög se ad nekem húslevest. A nagy csörömpölésre meg üvöltözésre berohant a fickó két haverja azt' mentőt hívtak, és összeszedték a kígyókat. A narkósnak nem lett végül semmi baja, szóval nem tudom mit kellett ordibálnia. Teljesen nem volt neki lélekjelenléte, csak nekem.

Vissza is oldalaztam az új kórtermembe, csak kurva éhes maradtam.

Majd hozol nekem lángolt kolbászt? Az is tápláló.

Előre is köszi, ölel: Nero

 

Címkék: kórház

Nero a kórházban III.

 2009.07.04. 15:57

Drága Suzie!

Gondoltam olvastad a híreket, hogy kigyulladt a kórház. Hát igen, elég figyelmetlen voltam, de véletlen volt és van mentségem is. Teljesen csalódtam, hogy nem jöttél és bánatomban megittam a kanna fehérbort.

Az úgy volt, hogy utána rágyújtottam egy Symphoniára (még a Feri bá'-tól van), és próbáltam lehajolni a másik kannáért, ha már így belejöttem az ivásba, de amikor kinyitottam, éreztem, hogy ez benzin. Érted? Az a hülye Karcsi' bá, vagy a muter összekeverte a kannákat. Elszédültem és puff, kiöntöttem az egészet, bassza meg! Káromkodás közben meg lehamuztam a földre és lángrakapott az egész. Mozogni nem nagyon tudtam, úgyhogy orídtani kezdtem, hogy mentsenek már meg, mert addigra már égett az egész kórterem. Nagyon bátor vagyok, de ez azért durván lángolt! Meg kezdett elég meleg is lenni, meg úgy a füst is elég nagy volt, szóval eléggé beszartam mégis.

Végül persze kitoltak és megmenekültem, de az egész szárny leégett. Írta is az újság, hogy komoly felelősségrevonások lesznek, amiért nem működött a füstjelző-rendszer meg az a plafonba szerelt tűzoltóbisz-basz. Teljesen egyetértek! Ilyen állapotokat, ez egyszerűen felháborító! Így átszanak a gyógyulni vágyó betegek életével!

Mindegy, végül átraktak a szomszédos szárnyba, a műtő mellé amíg felújítják ezt a kormos szart. Szerintem perelni fogok, csak legyen egy jó ügyvéd, aki olcsó.

Teljesen kivagyok idegileg akadva!

Megyek is mert ki kell pihennem ezt a stresszt, meg másnapos is vagyok. Csók: Nero

 

Címkék: kórház tűz

Nero a kórházban II.

 2009.07.04. 15:29

Kedves Suzie!

Az egyik nővérkének elmondtam, hogy mennyire szerelmes vagyok Beléd, és hogy szerintem Te is belém. Tökre meghatódott. Kérdezte, hogy mikor jössz látogatóba, mert addig nem tolnak be senkit mellém a szobába. Most azért vagyok egyedül, mert a Feri bá' tegnap meghalt mellettem. Szerencsére előtte már elkunyeráltam tőle az utolsó doboz cigijét meg az öngyújtóját. Ezüst színű és egy sárkány van belegravírozva, vagy hogy mondják, és amikor meggyújtod, olyan mintha tüzet okádna! Tök faszályos. Egyfolytában nyomkodom titokban. A muternak meg bemeséltem, hogy a doki bort javasolt a törött bokám miatt érzéstelenítőnek, ezért ő tegnap behozott két kétliteres kannával a szomszéd Karcsi bá'-tól.

Szóval szerintem holnap látogass meg és akkor iszogatunk egyet romatikusan, csak hozz poharat! Na, király ötlet, mi?

Várlak: Nero

Címkék: kórház

Nero a kórházban

 2009.07.04. 15:07

Drága Suzie!

A Punciklopédiát írom, ezért kevés időm volt levelezni, de hidd el, hogy sokat gondoltam Rád, főleg amikor a videóidat néztem.

Mindegy, csak azt akartam mondani, hogy tegnapelőtt kórházba kerültem. Ne ijedj meg, teljesen rendben vagyok, csak egyelőre nem tudom behajlítani a lábaimat és a derekamat, meg nem forgathatom a fejemet, de már megtanultam közlekedni így is, mert elszánt vagyok.

Szóval lementünk focizni a benzinkút mellé a haverokkal. Horgászni készültem, úgyhogy gumicsizmában voltam, de ez engem egyáltalán nem zavart, a technikám így még kiszámíthatatlanabb. Én a Sanyával, a Pékkel (ő igazából hentes, de jobb szeretett volna pék lenni, innen a neve), meg a Retkessel voltam a Hankó Csöpiék ellen. Nagyon jól játszottunk, de nem volt szerencsénk. Már 6:0-ig is tökre partiban voltunk, de utána szereztem egy gólt, amivel végre teljesen felzárkóztunk 6:1-re, csak pont vége lett. Az úgy volt, hogy a Pék beadta a labdát, amire én nagyon jó ütemben érkeztem, de mély lett, ráadásul megbotlottam. Zuhantam a kapu felé, amikor a Hankó Csöpi belecsűrt egyet a labdába, hogy mentsen. Na, engem teljesen fejbetalált azzal a 45-ös lábával, ráadásul a kapufának is nekizuhantam. A labda bepattant, szóval végülis fejesgól lett, csak mentőt kellett hívni, mert tiszta vér volt az arcom és nem tudtam mozogni. Azt mondták a srácok, hogy remegtem is, de ez tuti hazugság, mert nem tudtam megmozdulni. A Hankó Csöpi nógatott egy kicsit, hogy ne szimuláljak, de amikor ráhánytam a cipőjére, akkor elhallgatott.

Mindegy, a lényeg, hogy nem tört el a gerincem, csak a bokám meg a térdem és csak 3 hetet kell feküdnöm a kórteremben. Azt már fél lábon is kibírom. Ez csak vicc volt, már biztos, hogy nem kell amputálni a balt se.

Ölel: Nero

 

Címkék: foci kórház

Nero és a Punciklopédia

 2009.04.08. 06:20

Punciklopédia!

 

Nero a bokszedzésen

 2009.03.14. 08:46

Kedves Suzie!

A hülye zsernyákok belátták, hogy teljesen indokolatlanul lettem letartóztatva mert nem is akartam bántani a Bözsit. Mentem hazafelé, hogy majd akkor most iszonyúan megverem a Hankó Csöpit, de eszembe jutott, hogy a Csöpi sokkal nagyobb nálam. Ő 193 centi és  még nálam is jobban ki van gyúrva (én nagyon arányos testalkatú vagyok, de csak 167 centi és 45 kiló).

Szóval gondoltam, hogy fel kell készülni erre a pofozkodásra, ezért edzeni fogok. Kung-fuzni. Az a legkirályabb, a Bruce Lee is csak véletlenül halt meg! Mentem az utcán, eldobtam a rágópapírt (nem szoktam, de most véletlenül igen), az meg pont beesett egy pinceablakon. Kiordított valaki, hogy "Kuka nincs, köcsög?!" Meglepődtem, hogy mi a franc, de nagyon fejlett a lélekjelenlétem és egyből visszaordítottam, hogy "Kit érdekel, te gyökér,  megütlek!" Nagyon fenyegető voltam, de az a lúzer csak folytatta. "Gyere le, szájbaverlek!" Naná, hogy mentem. Csak nem fogok megijedni egy hangtól, igaz? Elég szűk volt a nyílás, vakolatos is lett a vállam, meg zuhantam is egy kicsit a végén, de egyből talpraálltam, mert én mindig kész vagyok a harcra! Az ajtónál vártak, de megleptem a hülyéket. Körbenéztem. Basszus, pont egy edzőterem volt, bokszolókkal, meg egy vén fószerrel. Na, kérdeztem, "Kit rakjak helyre?!" Összemorzsoltam az öklömet, iszonyú félelmetes voltam, pedig véletlenül lenyeltem a rágót és csuklottam. Teljesen meg voltak döbbenve, hogy milyen bátor és rémisztő vagyok, de végül előlépett egy magas gizda, hogy "Gyerünk a ringbe!" Megyek mondom. Puszta kézzel nyomtuk, én meg nekiálltam módszeresen verni a csíracsávót. Ösztönösen is zseniális bokszoló vagyok, ez nekem nagyon jó a jövőre nézve. Először mondjuk ő ütött engem, de csak mert felmértem az erőviszonyokat. A tudatosság nagyon fontos, érted, Suzie? Szóval amikor már vagy kilencszer fejbevert, négyszer gyomron, hatszor meg vesén, és már vérzett a szemöldököm meg az orrom, akkor elindítottam egy igazi gyilkos jobbhorgot. Elhajolt a szemét! Teljesen felment bennem az ideg! Ütöttem még vagy hetet, de mindig elugrott a gyáva, hiába voltam pontos mint az afrikai királymambaviperakobra. Megöllek, ordítottam, amire hatalmas nevetés tört ki a többi nyomoroncból, de én erőt merítettem belőle pont! Váratlanul derékon rúgtam a szemetet, utána egyből gyomron. A  térdemmel fejberúgtam, és el is dőlt. Hülye köcsög. Fogtam magam és rávetődtem, majd csépelni kezdtem azt a döbbent fejét. Üvöltöttem, hogy "Kitépem a szívedet!" Nagyon megijedtek, mert elhitték, olyan elszánt voltam. Aztán a sarokból fogtam a jegesvödröt, azzal kezdtem ütlegelni a ronda pofáját. Még nem is ájult el teljesen a gyerek, de már beugrottak vagy hatan a szorítóba és nagy nehezen leszedtek róla. Az öreg faszi elkezdett ordibálni, hogy húzzak a gyíkba, mert nem vagyok normális. Ekkora hülyét. Milyen edző az ilyen, akinek ilyen béna bokszolói vannak? Mondtam, is hogy "Hülye vagy öreg!" Szó szerint ezt mondtam neki. Gyorsan kimásztam az ablakon és otthagytam őket. Ekkora egy hülye bagázst! Tényleg inkább kung-fuzni fogok...

 

Címkék: boksz

Kohinór

 2009.03.13. 11:48

Kedves Suzie!

Rég írtam, mert nagy baj van.

Képzeld, börtönbe akarnak csukni. Az egész a Hankó Csöpi miatt van, mert az egy hülye szemét, én már látom és azt hiszem be is fogom perelni, ha majd lesz pénzem ügyvédre!

Az úgy volt, hogy nekem már 2 napja nagyon tetszik a Fülöp Róza. Mondtam is a Csöpinek, hogy én megszerzem magamnak, mer' vele akarok élni (meg persze Veled, de Te valamiért nem), csak kellene valami ékszer, hogy úgy igazán belémszeressen, mert anélkül a nők néha nem mindig szeretnek teljesen belém. A muter azt mondja, hogy azzal se, de ez nem igaz. Mert igaz. Egyből mondta a Csöpi, hogy ő a Kohinórt vinné, az biztos hat. Kérdeztem, hogy az meg mi a franc?! Mondta, hogy gyémánt és Angliában van az Erzsébet királynőnél, de biztos hogy kölcsönadja, mert látta egy filmben, hogy marha rendes. Azonnal mentem Ferihegyre, hogy utazom. Nagyon gyorsan döntök és határozott is vagyok, látod? Kértem jegyet Londonba a királynőhöz. Százezer - mondta a pultos csaj tökre mosolyogva, de véletlenül nem volt nálam annyi, pedig spórolós is vagyok. Szerencsére szóltak, hogy jön tárgyalni ide. Akkor megvárom mondtam, és megvártam. Biztos Te is olvastad, hogy tegnap megjött a gépe. Direkt kint aludtam és amikor megláttam, hogy leszáll, rohantam, hogy a nagy fekete kocsik előtt érjek oda, meg 3 napszemüveges fószer kergetett is, pont olyanok mint a Man In Blackbe, de nem t'om miért, mer' nem láttam ufókat. Amikor lihegve odaértem, a királynő pont leért a lépcsőn, úgyhogy egyből mondtam neki, hogy Szia Bözsi, kölcsönadod a kohinórt? Biztos odaadta volna, de addigra rámugrott a 3 hülye buzi. Biztos autogrammot akartak a nőtől és azt hitték feltartom őket, pedig nem is.

Magyaráztam, hogy csak a gyémántér' jöttem, de bevittek a zsaruk. Hülye barmok tisztára. Most itt várok egy kis szobában, mert kirendeltek nekem ügyvédet. Mondtam nekik, hogy ne nekem hozzanak ügyvédet, hanem a Hankó Csöpinek orvost, mert őt sokszor szájba fogom verni, ha kimegyek innen. Nem félek én tőle!

 

Címkék: koh i noor

Nero castingra megy

 2009.02.21. 11:05

Kedves Suzie!

Óriási dolog történt! Volt egy casting a Kovinál, amire jelentkeztem. Behívtak! Érted? Megtettem az első lépést a világhírnév felé! Látod, ha én egyszer elhatározok valamit, akkor az úgy is lesz! Nem állíthat meg semmi! De tényleg!

Busszal mentem, mert még nincs kocsim, de majd lesz. Képzeld, az a köcsög buszvezető nem akart felengedni a guminőmmel! Mondtam neki, hogy: "Öreg, marha nehéz volt felfújni, nem fogom mindig kiköpni a tüdőmet! Lyukasztottam neki is jegyet, ne kössé' má' belém!" Ezt mondtam neki! Szerintem nagyon megijedt, mer' rohadt félelmetes lehettem! Sajnos viszont rossz buszra szálltam, pedig a mutert direkt megkérdeztem és csak a végállomáson vettem észre, ezért elkéstem. Pedig amikor megláttam, hogy rossz helyen vagyok, azonnal leesett, hogy mi történt, mer' a felfogásom is nagyon jó nekem. Azonnal tudtam, hogy nincs időm várni, ezért rohanni kezdtem. Nagyon jó futó vagyok és kitartó is (ezt már mondtam), szóval 3,5 óra alatt átértem Kőbányáról Csepelre, csak nagyon megizzadtam.

Kovi még ott volt, de már kiválasztotta a szereplőket és nagyon sajnált. Azt mondta, hogy mindjárt kezdődik egy másik film forgatása, ha akarom megnézhetem. Biztos látta rajtam az elszántságot, mert nagyon elszánt is vagyok.

Szóval sínen van a karrierem. Ez már tuti.

Csók: David Nero

 

Címkék: forgatás guminő

Nero pornószínész akar lenni

 2009.02.20. 23:25

Kedves Suzie!

Megvettem a krumplit, megint van időm írni. Képzeld, elhatároztam, hogy én is pornószínész leszek. Az adottságaim nagyon jók, mer' jóképű vagyok és teljesen fiatalos.  Ja, meg tökre kitartó. Rutinom is van, mer' tegnapelőtt vettem egy guminőt. Te, hogy az milyen király! Nagyon készséges, bárhogy hajlítgathatom, minden pózban nagyon jól teljesít. Kicsit kevés benne az érzelem, de majd hozzámszokik és akkor biztos jobban fogja élvezni! Elvégre ez kettőnkről szól, nem?

Már a nevemet is kitaláltam, de azt már tudod is: David Nero. Nagyon ütős, igaz? A Nero feketét jelent, de nem azért választottam ezt, mert nekem fekete a hajam, mer' nekem nem fekete a hajam, mer' az barna, hanem azért mer' a Nero az egy igazi császár volt, tehát rohadt gazdag, márpedig én is rohadt gazdag leszek. Meg ő volt az, aki csak úgy heccből felgyújtotta Rómát - na az milyen komoly már? És le se tartóztatták! Szóval nagy spíler volt, méltó arra, hogy felvegyem a nevét!

Egyébként majd tudsz segíteni egy kicsit, hogy hamar érvényesüljek a pornóiparban? Csak mer' eléggé le vagyok égve és gyorsan kellene a pénz, hogy meg tudjalak hívni vacsorázni egy elegánsabb gyosbüfébe. Vagy ehetnénk véres hurkát a Kökin!

Ölel: David Nero

 

Címkék: guminő

David Nero színre lép

 2009.02.19. 00:06

Kedves Suzie Love!

Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok, de már nagyon szerelmes vagyok beléd. Mindjárt 18 leszek, úgyhogy akkor majd el is veszlek feleségül. Már csak 2 hetet és 3 napot kell várnod! Teljesen imádlak. Régen Michelle Wide Wild volt a kedvencem, de már elmúlt. Legutóbb is amikor néztelek az új filmedben, elhatároztam, hogy még szerelmesebb leszek beléd és sikerült! Ez azért van, mert nagyon kitartó vagyok. Meg jóképű is, ezt a Hankó Csöpi is megerősítheti.

Most mennem kell, mert a muter őrjöng, hogy nincs itthon krumpli.

Vigyázz magadra, majd még írok!

Rajongód: David Nero

Címkék: 001